Merry Christmas

Och så var man hemma igen. London var jättekul tillsammans med Natta trots det faktum att jag vart förkyld och fick kämpa för att ta mig runt, men jag klarar ju allt...
Vart jätteglad när jag kom ut från Arlanda och såg all den härliga snön, var helt enkelt tvungen att ta och hoppa några varv på parkeringen. Alla blir som barn på nytt när man ser snö, pratade precis med mamma och hon hade minsann gjort en snöängel på lunchrasten.

Vet inte om jag skriver så mycket mer här nu framöver, den som lever får se helt enkelt!
Vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år i alla fall!Något att se fram emot...

//Gina

Next stop: London

Imorgon åker jag till London, känns både bra och sorgligt att lämna Bristol. Men det är dags för något nytt!
Har fullt upp med packningen nu så det blir tyvärr inga bilder, men en liten sång som jag precis råkade ramla över. Tyckte den var rätt så bra.Ses tisdag natt!
Puss // Gina

Last weekend in Bristol

Det här är slutet på min tid i Bristol, sista helgen är slut och på onsdag har jag mitt stora prov. Men på torsdag är det Christmas party + 40 årsjubileum för skolan som startade redan 1969, så än finns det saker att se fram emot. Jag åker också till London innan jag flyger hem så det känns inte så ledsamt.

Men den här helgen inledde jag, Judith och Johanna med en kul kväll hemma hos mig. I lördags besökte vi ss Great Britain - The World's First Great Ocean Liner. Vilken var ett roligt museum, jag gillar ju skepp, så att få springa omkring i ett gjorde snabbt min dag. På kvällen mötte vi upp fler tjejer och idag har jag bara tvättat och tagit en fika ute.


Bristol by the sea.


Valentina o ss Great Britain.


Stor båt.


Hattar är alltid kul.


Compact-living.


Undslapp inte regnet denna dag heller - och ja mitt trogna rosparaply
har efter ett långt liv gått sönder. snyft


Men folk kan ha kul ändå.

Vi ses snart!
Glad 2:a advent!
// Gina


Oh, swish!Kommentarer...?

RSS 2.0